Tvrtka Poslovni programi d.o.o. osnovana je 7.12.2018. Osnivači su Nenad Toplek i Mladen Lesjak koji se nakon 20-to godišnjeg zajedničkog rada za drugog poslodavca odlučuju samostalno baviti sličnim poslom.

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja , prodaja i održavanje programskih sustava za manje i srednje tvrtke. Tvrtka uspješno posluje i održava programska rješenja za 200-tinjak klijenata/korisnika. Veliko iskustvo koje smo stekli u više od 20 godina rada u izradi samih programskih sustava, u prodaji programskih rješenja, na najrazličitijim projektima analize potreba klijenta/korisnika, u procesu implementacije programskih rješenja, u operativnom radu s klijentima na terenu, spajanjem na računalo korisnika ili u kontaktu telefonom nemjerljiva je vrijednost za ovakvu vrstu posla.

U vremenu dok većina informatičkih tvrtki svoju komunikaciju s klijentima /korisnicima svodi na dopisivanje emailom ili na popunjavanje obrazaca na internetu, mi smo iznimno ponosni na svoju poslovnu politiku direktnog kontakta s korisnikom, bilo telefonskog ili radom na terenu ako za to ima potrebe.

Prilikom implementacije našeg programskog rješenja, prilagođavamo se zahtjevima i poslovnim procesima klijenta/korisnika poštujući specifičnosti poslovanja svakog poslovnog subjekta. Ako je moguće, odradimo migraciju što više podataka iz postojećeg programskog sustava u naš sustav (poslovni partneri, katalog robe, kontni plan, početno stanje i sl.), odvojimo dovoljno vremena za obuku korisnika za rad s programskim sustavom, te na taj način prijelaz na naše programsko rješenje učinimo maksimalno bezbolnim.

Programski sustav nema ograničenja u broju stavaka knjiženja , a za knjigovodstvene servise nema ograničenja u broju poslovnih subjekata za koje se vodi poslovanje te korisnik sam otvara nove poslovne subjekte bez naknade.